Viva Colore kleur en stijladvies

 

Personal Shop Event

najaar 2021

 

 

Geniet nog even van een

prachtige nazomer en...

reserveer nu alvast jouw

plek voor het Shop Event!

 

Van do 4 t/m zo 7 november

kun je naar hartelust struinen

en shoppen terwijl je tevens

professioneel kledingadvies

krijgt. Hoe leuk is dat?!

 

Aanmelden kan via mail,

app of telefoontje:

info@vivacolore.nl

Tel. 06-11594365/

077-3744094 

 

Graag tot ziens,

Chantalle

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

artofimage

Wie ben ik?

 

 

Hallo, mijn naam is Chantalle Hensgens. Ik ben 51 jaar jong, getrouwd en heb 2 kinderen in de puberleeftijd. 

 

Beroepsmatig ben ik jaren werkzaam geweest als planoloog. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds eind 2010 mag ik me ook imageconsultant noemen. De opleiding daarvoor volgde ik bij Art of Image.

Mijn wens om meer met mensen, kleur & schoonheid bezig te zijn, komt nu samen.

 

Sinds 2011 ben ik trotse eigenaar/ondernemer bij Viva Colore. Met oog voor detail adviseer ik je graag over de kleuren en kledingstijl waarin jij het beste tot je recht komt. 

 

Een paar jaar geleden heb ik mijn bedrijf een tijdje gecombineerd met stylistenwerk voor Eye Wish. Het briladvies van Viva Colore is daarmee nog uitgebreider en professioneler geworden. 

Het geven van workshops ervaar ik als een mooie afwisseling op het individuele advieswerk.

 

De afgelopen jaren heb ik regelmatig mijn expertise laten zien tijdens Kleur- & Stijlevents van diverse kledingzaken. Mannelijke en vrouwelijke klanten adviseren over hun mooiste outfits is prachtig om te doen!

 

Daarnaast kunnen mensen ook bij mij terecht voor een korte opleiding 'Kleur & Stijl' als ze dit voor hun eigen onderneming een waardevolle aanvulling vinden. 

 

Bijzonder vind ik ook de connectie innerlijk-uiterlijk; wat mij betreft een onlosmakelijk geheel. Compassie en inlevingsvermogen zijn twee persoonlijke kernwaarden die me bij het adviseren over kledingstijl en figuur goed van pas komen. 

 

In 2019 heb ik voor NLW Groep Panningen een aantal dames met een afstand tot de arbeidsmarkt mogen begeleiden. Heel bijzonder en waardevol om een klein stukje te mogen bijdragen aan hun zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

 

Sinds een aantal jaren organiseer ik 2 x per jaar een Personal Shop Event bij mij thuis. Vaste - maar ook nieuwe - klanten zijn dan welkom om in een informele setting professioneel kleding- & stylingadvies te krijgen. Naast een kledingcollectie die uitblinkt in pasvorm, worden ook mooie tassen en sjaals verkocht.

 

En last but not least: als klant kun je ook ná jouw bezoek aan Viva Colore een beroep doen op mijn tijd, aandacht en service. Ik help je graag verder op weg.

 

Verwen jezelf - of een ander - met een bezoek aan Viva Colore!

 

Kleurrijke groet,

 

Chantalle