Viva Colore kleur en stijladvies

 

Een kleurrijk 2020

voor jou & de

jouwen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

artofimage

Wie ben ik?

 

 

Hallo, mijn naam is Chantalle Hensgens.

Ik ben 50 jaar jong, getrouwd en heb 2 kinderen in de puberleeftijd. Labradoodle Spikey maakt het gezin compleet.

 

Beroepsmatig ben ik jaren werkzaam geweest als planoloog. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds eind 2010 mag ik me ook imageconsultant noemen. De opleiding daarvoor volgde ik bij Art of Image.

Mijn wens om meer met mensen, kleur & schoonheid bezig te zijn, komt nu samen.

Sinds 2011 ben ik trotse eigenaar/ondernemer bij Viva Colore. Met oog voor detail adviseer ik je graag over de kleuren en kledingstijl waarin jij het beste tot je recht komt. 

 

Het geven van workshops ervaar ik als een mooie afwisseling op het individuele advieswerk.

 

Bij Limburgse S.Oliver en Belgische Mc Gregor filialen werd ik de afgelopen jaren regelmatig gevraagd te assisteren tijdens Kleur- & Stijlevents. Mannelijke en vrouwelijke klanten adviseren over hun mooiste outfits is prachtig om te doen; evenals het contact met het personeel in die filialen.

Daarnaast kunnen mensen ook bij mij terecht voor een korte opleiding 'Kleur & Stijl' als ze dit voor hun eigen onderneming een waardevolle aanvulling vinden. 

 

Bijzonder vind ik ook de connectie innerlijk-uiterlijk; wat mij betreft een onlosmakelijk geheel. Compassie en inlevingsvermogen zijn twee persoonlijke kernwaarden die me bij het adviseren over kledingstijl en figuur goed van pas komen. 

In 2019 heb ik voor NLW Groep Panningen een aantal dames met een afstand tot de arbeidsmarkt mogen begeleiden. Heel bijzonder en waardevol om een klein stukje te mogen bijdragen aan hun zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

 

En last but not least: als klant kun je ook ná jouw bezoek aan Viva Colore een beroep doen op mijn tijd, aandacht en service. Ik help je graag verder op weg!

 

Verwen jezelf - of een ander - met een bezoek aan Viva Colore.

 

Kleurrijke groet,

 

Chantalle